Activiteiten 2020

Evenals in voorgaande jaren organiseert de stichting ook in 2020 een lezing rond de internationale antiracismedag, 21 maart, en een lezing rond de International Day of Tolerance, 16 november.

Stichting 21 maart tijdens de coronacrisis

Door de maatregelen die vanaf half maart gelden gedurende de coronacrisis is ons programma voor 2020 uiteraard geheel op losse schroeven komen staan. Tot onze nadere berichtgeving liggen alle activiteiten stil. Onderstaand het programma zoals we die voor dit voorjaar hadden gepland.

Donderdag 26 maart 2020

Racisme in de sport, het nieuwe normaal?

Lezing, ontmoeting en debat met als sprekers Mohammed Mohandis en Jacco van Sterkenburg. Locatie: Arti Legi, Markt 27, Gouda. In verband met beperkt aantal plaatsen graag aanmelden via e-mail secretaris@stichting21maart.nl.

Dinsdag 5 mei 2020

75 jaar Bevrijdinglezing

Bezoek ook de 75 jaar Bevrijdinglezing van Stichting 21 maart Gouda, op 5 mei a.s. in de voormalige synagoge aan de Turfmarkt 23 te Gouda. Spreker: Donald Pagrach.